" (Hvad var det bedste ved kurset?) at jeg fik en masse med jeg kunne bruge og vidste hvordan jeg skulle gøre/håndtere det. "

 

(Kilde: Kursusevaluering)

" Velafbalanceret undervisning med god ro, og tid til alle ekvipager. "

 

(Kilde: Kursusevaluering)

" Mødet med Marianne Gotfredsen og Parelli er virkelig det bedste som er hent min hest og mig. "

 

(Kilde: Trustpilot)

"  Inspirerende Parelli instruktør. ...Jeg vil til sidst sige, at jeg varmt kan anbefale Marianne til dig der har måske lidt problemer med hestens omgang, mangler noget inspiration til hverdagen eller til dig som bare gerne vil lære din hest lidt bedre at kende, så i kan få det perfekte makkerskab.   " 

 

(Kilde: Trustpilot)

"  Super god underviser. Har fået undervisning af Marianne i et par år. Hun er en utroligt behagelig person, meget ærlig omkring sin kunnen og hun er altid klar med nye ideer og opgaver når vi får undervisning. " 

 

(Kilde: Trustpilot)

" ...jeg er utrolig glad for de redskaber, jeg har fået til at kunne komme videre, har mere mod til tingene nu end før. Tusind tak. "

 

(Kilde: mail)

" Det er bare så skønt at se :) næsten samme følelse jeg havde med min skønne dreng efter min første time hos Marianne :) var ved at blive bange for ham lige som alle andre i stalden og nu kan jeg galopere uden sadel på ham ! Havde jeg aldrig troet jeg skulle komme til igen efter jeg mistede min elskede hoppe sidste år ! Endnu engang tusind tak til Parelli og Marianne :) ! "

 

(Kilde: Facebook)

" Ih altså hvor er jeg bare blevet lykkelig igen:-) Det har været utoligt siden sidst. Hun er blevet meget mere imødekommene, mere glad, mere villig og MEGET mere interesseret i mig og det vi laver:-)Tog dit råd i freestyling, og dethar virkelifg givet pote. Vi havde den mest fantastiske dag idag. "

 

(Kilde: Facebook)