Min hest er perfekt, bortset fra...Marianne med Madonna på Store hestedag

..den vil ikke stå stille, den møver ind i mig, den er bange for dyrlægen, smeden, vandet, klippemaskinen, den går for stærkt, den går for langsomt, den vil ikke læsses i trailer, den kan ikke fanges på fold, den har gjordkramper...

Drømmer du om en bedre relation med din hest?

Jeg tilbyder undervisning i Parelli Natural Horsemanship. Jeg er certificeret af Parelli til at tilbyde undervisning fra jorden med og uden snor i hesten (Online og Liberty) og ridning uden kontakt på tøjlen (Freestyle). Jeg kan bl.a. hjælpe med

  • dagligdags ting som staldmanerer, forberedelse til skoning, dyrlæge og klipning, trailerlæsning
  • træning i liberty, hvor du ikke har snor i din hest
  • ridning i grime eller blot en snor om halsen
  • og jeg kan hjælpe dig med at få et helt nyt forhold til din hest

Jeg fokuserer på træning af hesten med kommunikation, forståelse og lethed. Jeg bruger de 7 lege, horsenality og humanality til det. Lyder det interessant? Så kontakt mig.

Er du allerede igang med Parelli?

Måske er du allerede i gang med at træne efter parellis principper. Så kan jeg hjælpe dig på vej med inspiration, forfining og lethed, videooptagelse af auditions, og i det hele taget hjælpe dig videre.

Mit område

Jeg holder til på min gård i Helsinge i Nordsjælland (pr. 1. sept), men jeg kommer gerne i hele landet og tilbyder undervisning i form af workshops, kurser mm.

 

Undervisning i Helsinge

Du kan komme til mig i Helsinge og få undervisning. Der er ridehus og udendørsridebaner og masser af forskellige forhindringer og legetøj, som vi kan træne med. Der er altid mulighed for, at din hest kan overnatte i udendørs paddock, og ofte er der mulighed for en boks.

Kurser og workshops i Helsinge

Du kan melde dig til de kurser og workshops, som jeg holder på gården i Helsinge.  Du kan se på siden Kalender, hvilke kurser der allerede er planlagt. Du kan også kontakte mig, hvis du har andre ideer.

Enetimer og delte lektioner

Med en enetime har du mulighed for, at jeg fokuserer udelukkende på dig og din hest. Hvis I deler en lektion, er der mulighed for at være sammen om at få undervisning. I skiftes til at være på, og I kan enten træne de samme ting eller forskellige ting. Disse muligheder er især gode, hvis du har specifikke problemer, øvelser du er gået i stå med, eller blot mangler inspiration.  

Videofilmning

Jeg tilbyder videofilmning, f.eks. til audition. Vi sætter ½ time af til filmning. Sørg for at være godt forberedt, så du ved hvilke øvelser, du vil have på film. Log på savvy clubbens hjemmeside for at se kravene til hvad en 10 min. audition skal indeholde. Prisen inkluderer en DVD med rå-optagelsen + upload af 10 sammenhængende min. video til youtube uden musik. Du får tilsendt linket, og jeg lægger linket på min hjemmeside.

 

Undervisning andre steder

Du kan booke mig til undervisning andre steder, hvis det kan passes ind i min kalender.

3 timers workshop

En 3-timers workshoper især god, hvis I er 3-6 personer med heste. Vi fastlægger indholdet efter jeres ønsker og behov. Der kan være et specifikt fokus, hvor vi blander teori og praktiske øvelser, eller det kan være enten online eller freestyle eller en blanding. Pris 1.500 kr plus transport. Depositum på 500 kr betales ved bestilling og resten betales senest 14 dage før undervisningen.

En hel dag

Book en hel dag (6 timer). I bestemmer selv, hvor mange der deltager og hvor længe ad gangen. Der skal dog være en kontaktperson, som står for al koordinering med mig. Blot maks 6 heste på banen ad gangen. Pris 3.000 kr plus transport. Depositum på 500 kr betales ved bestilling og resten betales senest 7 dage før undervisningen.

Enetimer og delte lektioner

Du kan også booke enetimer og delte lektioner ifm kurser eller workshops, eller I kan slå jer sammen og så kan jeg komme ud til jer. Dog min. 3 timer hvis det er mere end 20 km fra Helsinge.

Videocoaching

Jeg tilbyder videocoaching, hvor du kan indsende video til mig enten på DVD eller ved at sende mig et link til en video, som du har uploadet på nettet. Jeg kan give dig råd via mail eller telefonisk.

 

Priser

Klippekort

Jeg tilbyder savvy club/Parelli Connect medlemmer en mulighed for at købe et klippekort med 20 klip, som hver har en værdi på 100 kr. Du betaler kun 1600 kr for klippekortet. Du kan herefter benytte hele klip til at betale for din undervisning. En enetime koster 400 kr eller 4 klip (à 100kr), men klippene har du så kun betalt 320 kr for. Klippekortet gælder til et savvy club nr. Klippekort er gyldigt i et år fra købsdatoen. Kan benyttes til at betale for undervisning i Helsinge, ene/deletimer og videofilmning.

Normalpriser pr 1. september

Hold øje med specialtilbud.

 Undervisning på min gård i Helsinge  Pris per deltager med hest 
 Workshop, 3 timer, Helsinge  600 kr eller 6 klip
 Kursus, 6 timer, Helsinge  1200 kr eller 12 klip
 Enetime  400 kr eller 4 klip 
 Deletime, 2 deltagere  300 kr eller 3 klip 
 Klippekort, 20 klip a 100 kr, værdi 2000 kr  1600 kr
 Videofilmning, 30 min. optagelse, 10 min video lægges på youtube  300 kr eller 3 klip

 

 Undervisning andre steder  Pris
 Workshop, 3 timer  1.500 kr
 Kursus, 6 timer  3.000 kr
 Enetime  400 kr eller 4 klip, dog min. 3 samlede timer
 Deletime, 2 deltagere  300 kr eller 3 klip, dog min. 3 samlede timer
 Videofilmning, 30 min. optagelse, 10 min video lægges på youtube  300 kr eller 3 klip, dog min. 3 samlede timer
 Videocoaching, max 15 min. video  300 kr eller 3 klip
 Transport

 3 kr/km, min. 50 kr ved kørsel.  

 Eller tog-/flybillet, hvor det er praktisk muligt.

Afbestillingsgebyr:

For undervisning andre steder end hos mig, samt workshops og kurser hos mig:

Afbestilling mere end 14 dage før: 0%. 3-14 dage før: 50% af prisen. 0-2 dage før: 100% af prisen.

Du er altid velkommen til at give eller sælge din plads videre til andre.


Alle priser er inkl moms.